HANDLINGSFÖRLAMAD

Ja, jag blir det när det blir för stressigt omkring mig...när jag får så mycket åtaganden och krav på mig så släpper jag bara allt och ger upp. Sen kan jag ta igen allt typ bara några eller någon timme innan deadline. Det är jag i ett nötskal. Jag ser hur allt börjar fyllas på runt omkring mig och till slut blir det bara övermäktigt. Jag fixar det inte själv. Jag har svårt att be om hjälp, för när det väl har gått för långt och jag verkligen skulle behöva hjälp då tar jag mod till mig och frågar, typ står där med mössan i hand och vad tror ni händer då? Ingen vill hjälpa mig.     Jag är så trött på att göra allting själv, jag har ingen att dela min vardag med, ingen glädje eller skratt och inte heller dela allt jobbigt.
 
Det krävs inte mycket för att göra mig glad och tillfredställa mig, jag har alltid sagt att jag är billig i drift, haha!  Men så är det, tro mig. Jag kräver bara en förståelse, respekt och att någon finns där. Personen behöver egentligen inte fysiskt hjälpa mig, men kanske kan strukturera upp det till mig och organisera det mer så jag får energi att klara av det hela och kanske finnas där i min närhet en stund eller två. Inte för att banna mig och påpeka alla mina brister och fel, men just tvärtom. Orden man aldrig får höra. Inte ens från sina barn. Hur ska man veta att man är älskad om man aldrig får höra det eller att någon visar det?
 
Och personen ska kanske vara där och peppa mig så pass mycket att jag till slut tror på mig själv att jag klarar det. Det gäller att övertyga mig själv och den negativa rösten inom mig! Det är inte så mycket begärt, eller vad? Inte ens mina barn hjälper mig. De struntar totalt i mig. Jag är såååå trött på deadlines!!
Och det är precis vad det ÄR också:  D E A D  LINES!!!  Det är inget man vill pyssla med!
 
 
handlingsförlamad - hjälp - panik - stress - åtaganden

BESTÄLLT PÅ ZOOPLUS.SE - SUPERDUPERNÖJD!

Idag kom det STORA paketet - levererat med bud och allt! Var lite orolig att paketet var kvar nere i Tyskland där allt utgår ifrån. Men allt var OK. Det var ett liten hål i kartongen på sidan bara, annars var det riktigt välpaketerat med luftkuddar inuti hela lådan så inget blev skadat. Super service! Fri frakt för köp över 499 kr och man får det hemlevererat. Jag köpte en 15 kg stor fodersäck så nu har Busan mat så hon klarar sig ett halvår framåt.
 
Köpte även en mataktiverings-leksak till henne som har fått bra kritik och gör att katten får jobba för att få sin mat, vilket gör att katten går ner i vikt, vilket hon behöver. Hon har ätit Royal Canin nu i snart ett år och det syns på hennes mage. Min dotter kallar henne TJOCKIS, vilket är väldigt elakt sagt till min sötnos. Det rår hon inte för själv, hon har varit och förmodligen är hon det fortfarande också - deprimerad. Eller stressad. Hon miste ju sin bästa vän och följeslagare i livet. Det har hon inte hämtat sig ifrån än stackaren :(  Jag tänker på honom varje dag och finns i mina tankar. Vissa dagar gråter jag bara jag ser ett foto på honom, så jag försöker undvika att se på foton. Jag vet att det är fel, men jag har så mycket sorg inom mig och det kan inte få plats hur mycket i mitt hjärta. Det måste ut också. Gibson var den finaste och bästa katt som jag någonsin haft. Han betydde allt för mig. Vi hade ett speciellt band ihop han och jag. Vi förstod varandra. Än bättre vän än honom kunde jag inte ha.
 
Det sedan den hemska översvämningen i vår lägenhet som förstörde vårt liv totalt den 25 juni förra året. Inget är sig likt sen dess. Jag orkar inte skriva om det för det har tagit mig så hårt, jag miste bl.a min älskade katt Gibson i sviterna efter allt endast fyra veckor efter översvämningen. Jag letar efter en mindre lägenhet nu, helst en 2:a - har inte råd med mera. Knappt det heller. Har du tips om någon ledig lägenhet eller byte så hör av dig. Jag är öppen för alla förslag...skriv en kommentar bara så hör jag av mig! ;)
 
Jag har varit på två lägenhetsvisningar hittintills, men det var verkligen två hemska lägenheter. Och vilka hyror sedan...helt sjukt! För lägenheter med så dålig standard så man borde skämmas. Min lägenhet är i princip nästan helt nyrenoverad nu och det känns fräscht, men jag saknar mina gamla golv. De nylagda trägolven är så fejk och så ekar det om man tappar något på golvet. Det är bara sovrummet, hallen och badrummet som inte är renoverat. Det klarade sig. Har fått ny toastol och tvättfat i badrummet dock.
 
Och nu lite bilder från idag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iams - Tyskland - ZooPlus - diet - fri frakt - kattfoder - kattleksaker - lägenhetsbyte - mataktivering - paket - söker lägenhet - tjockis

NY DESIGN, LAYOUT & BLOGGNAMN

Äntligen, äntligen, äntligen! Äntligen har jag fått tummarna loss och gjort den stora förändringen med bloggen. Jo, du HAR kommit till Bittes blogg "OnlyTheLonely", men jag har gjort en drastisk ändring på design och tema.
 
 
Egentligen tänkte jag ha ett ännu läckrare utseende, men jag är inte säker på att ni hade hittat mina undangömda länkar till alla inlägg. Sidan är nämligen väldigt enkel, stilren och F R Ä S C H och har inga länkar synliga alls. De finns alla inbakade i en liten knapp högst upp på sidan...vågar dock inte göra en så drastisk ändring med en gång, men det kommer. Jag måste bara börja skriva igen så jag får blodad tand igen. Men nu är jag ett snäpp närmre...
 
Egentligen vill jag slänga precis allt jag har skrivit i bloggen och starta helt från scratch! Det hade varit nåt! Men tänk på allt slit jag lagt ner...ojojoj! Jag ska göra en TOTAL genomgång av bloggen och ta bort en del också.      Jag är inte riktigt säker på titelnamnet på bloggen än...jag får känna mig för...
 
 
                                                            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                  
 
 
Ny design - OnlyTheLonely - fräsch - nytt utseende