LÄCKER MICHAEL JACKSON-TRÖJAI like this! Synd bara att när man hittar någon fräck tröja så är den i herr-modell och med ful halsringning.
Varför inte satsa på snygga stretchtoppar till oss tjejer med lika fräcka motiv som görs för killar? Vi är väl
de som köper mest kläder av alla??

JAG TROR JAG FÅR SPADER
Suck, suck och åter suck! Varför finns det så tjuriga och bångstyriga personer som man ALDRIG kan resonera med? Och då menar jag ALDRIG! Att alltid sopa vägen för den som gör dumheter och aldrig bestraffa eller sätta gränser - vad lär sig den som gjort dumheter då? ABSOLUT INGENTING! Jag blir sååå trött på att stånga huvudet i väggen när jag talar med denna konflikträdde man, usch, usch, usch!

Hur kan man ALLTID vara arg, ilsken, ha manlig pms och svära och bete sig? ALLTID! Det är för mig en oförklarlig gåta. De kan lösa de flesta mysterier och gåtor numera, men människans komplexa beteenden kan de inte lösa.
Det står mig upp till halsen just nu att behöva rynka min panna och bli spänd och få huvudvärk p.g.a denna förbaskade man. Jag är så trött på honom och önskar bara att han landar på jorden någon gång, men det tvivlar jag på att han någonsin kommer att göra. 

Jag mår illa!!!


Magnus Uggla

KATTSKINN
Detta är något av det hemskaste jag har sett!!! Någon har sålt detta på Tradera! Måttet på det sammanfogade skinnbitarna är 160 x 70 cm. Så grymt att det bara får säljas! Finns det inte lagar som sätter stopp för sådant?
Förr i tiden trodde man på att kattskinn hjälpte mot gikt och andra krämpor, ja det tror de fortfarande i Kina, jag tror att skinnet kommer därifrån. Att just vita katter har en botande förmåga är vida känt i Kina.

Fortfarande säljs det tusentals souvenirer etc. runt om i Sverige på marknader nu under sommaren, Kiviks Marknad, Sjöbo Marknad etc. där man kan köpa saker som är just gjorda av kattskinn. I Kina fångas katter i trånga burar och slås sedan ihjäl med påkar för att bli flådda på sin päls. Varför uppmärksammas inte detta mer i massmedia? De gör samma sak med hundar i Asien, de flås t.o.m levande och kadavren lämnas kvar på plats medan de torterade djuren plågas till döds. Det gör så ont i mitt hjärta att människan är så ond och hjärtlös.
2