THIS PROPOSAL GOT ME INTO TEARSThis is the most joyable proposal I´ve ever seen...so much creativity and love from this guy who made this come true - just to ask his girlfriend to marry him...

Does this men exist? For real? Give me one - NOW!!! 

Romantic & funny at the same time...I guess she is the luckiest girl in the World right now ;)

~  LONG LIVE LOVE  ~
1

GRATTIS LOREEN!!! LONG LIVE EUPHORIA!!

Jag tröttnar aldrig på denna låt, den är kolossalt vacker! Den har ett djup som nog alla i hela Europa har förstått vid det här laget, för hon kammade hem storvinsten igårkväll, lördag vid Eurovision Song Contest i Baku, Azebadjan - hon vann överlägset med "Euphoria" - denna underbara låt, down-to-earth, med sin enkelthet och sin enorma KRAFT!! Detta är en enormt kraftfull sång som har djupare betydelse, inte bara kärlek till en enda människa utan för Europa och hela mänskligheten - lyssna mer på texten så förstår du. Den kan också symbolisera Jordens undergång och fortsättning... Fantastisk!!!  Här framför Loreen den aukustiskt i en kyrka under Earth Hour tidigare i år...jag ryser av välbehag ;) 

I LOVE YOU LOREEN!!!När jag hittade detta klipp med Loreen så såg jag även ett klipp från när Loreen vann finalen i uttagningen till Melodifestivalen - en intervju med Danny precis efter att han förlorat mot Loreen - Danny som jag gillat så mycket föll ner många pinnar på min "gilla"- stege efter denna intervju. Jag fick ett argt inlägg av en tjej som heter Frida nedan efter att jag lagt ut intervjun med Danny. Hoppsan, hoppsan...det var känsligt det där.

Ibland är det svårt att ta nederlag när man är så fokuserad på att vinna som han var här. Jag hoppas han inser idag, dagen efter att Loreens låt "Euphoria" vann hela Europas röster - att hon var den stora vinnaren! Det sa jag redan från första gången jag hörde den! Så ni som har sett intervjun: Danny! Eat your heart out!


Jag är en ödmjuk människa så jag är så snäll att jag tar bort videointervjun med Danny - allt för att inte reta upp fler. Det är ju trots allt Loreen detta inlägg handlar om och hennes GRAND SLAM i Eurovision Song Contest 2012. Inga negativa vibbar här inte!!   

41 av 42 länder röstade på henne - alla länder UTOM ITALIEN!!! Inte ett enda poäng gav de Sverige!! Fy skäms! 

De som gav henne tolvpoängarna kom från Österrike, Belgien, Frankrike, Storbritannien, Slovakien, Nederländerna, Island, Norge, Estland, Danmark, Lettland, Spanien, Finland, Tyskland, Ryssland, Ungern, Israel och Irland.

Senast Sverige tog hem schlager-EM var 1999 när Charlotte Perrelli vann. Tidigare vinnare var Carola Häggkvist 1991, Herreys 1984 och Abba 1974.

5

CLOWNEN DANDY DANNOMeet my new friend in Italy...Mr Danielo Danno also known as the clown Dandy Danno ;)
He is really good! A very charming man :)