SPOTTA INTE PÅ BLOGGARE!

'If you spit on me I spit on you'. Denna mening ska du säga högt med en lätt fransk brytning, då låter det läckert.
Ja, inte har jag flyttat som vissa andra gör idag. T.ex en viss person som inte har bloggare högt på sin rankinglista. Som spottar lite på dem och gör sig lustig över hur man kan lägga ner en massa tid på att tala om för folk vad man ätit till frukost eller vad man gjort det senaste dygnet. Ingen är ju ändå intresserad och det ger ju inga pengar. (enligt honom). 'suck'

Ändå läser han vad jag skriver...märkligt motsägelsefullt beteende. Kan någon sätta en diagnos på hans beteende?
Han om någon skulle behövt skriva av sig lite av sin frustation över livets förtretligheter. Man kan köpa allt för pengar - utom kärlek och lycka. Jag blir bara så besviken på att denna person inte är tillräckligt öppen för annat än status, makt och pengar (nu hade han gärna velat hålla ett långt förmaningstal för mig, men det slipper jag som tur är. Du kan dra det för någon annan, tjohooooo!  =:0)  HAPPY BIRTHDAY HIS MAJESTY THE KING AND MY PRINCE JOHANNES!
1

GRATTIS TONÅRING!!                                 Idag fyller två kungar år - Sveriges Konung och så du min älskade son Johannes.
Grattis på födelsedagen -  det är en stor dag för dig då du tar steget in i tonårslivet.Jag älskar dig över allt annat på Jorden och du har gett mig mina första gråa hår (med fasa), men man biter ihop och tar nya tag - så är det att vara förälder. Det är en prövingarnas tid. Jag hoppas dock att du lärt dig ganska mycket under det senaste året - det har varit en riktig lärorik resa för dig och för oss som föräldrar och syskon. Jag tror innerligt att du verkligen har lärt dig något av allt som hänt dig - till det bättre. I medgång lär vi oss ingenting - däremot i motgång - det är då vi utvecklas. Jag hoppas att du älskar dina morötter som du fått och att du vårdar vår kärlek ömt och med respekt. 
1

SKYDDA DITT BARN PÅ INTERNET

Dagens boktips:Hur kommer det sig att så många föräldrar kan ägna stor del av sin fritid till att stå vid fotbollsplanen när barnen spelar, skjutsa till kör, simning, balett och se på när barnen rider, men när det kommer till datorer och surfning på Internet får barnen klara sig själva? Och ändå är det där de stora riskerna finns, så vad ska man göra?

Lär dig så mycket som möjligt om Internet och intressera dig för vad barnen gör.
Den här boken innehåller massor av viktig information om Internet samt intervjuer med eller texter av ungdomar som upplevt mobbing på Internet, barnpsykologer och många fler.

Drottning Silvia har skrivit förordet.

 

"SKYDDA DITT BARN PÅ INTERNET"

Författare: Dag Öhrlund & Per Hellqvist