NU SKITER JAG I ER ALLIHOP!

JAG ORKAR INTE HELT ENKELT! VAD FÅR MAN TILLBAKA? NADA! SPOTT & SPE! DET KAN JAG VARA UTAN! SKA MAN BEHÖVA BLI EGO? TVI FAN! NU STÄNGER JAG AV! DET KRÄVS SÅ LITE FÖR ATT GÖRA NÅGON GLAD OCH SPECIELLT MIG, ÄNDÅ GÖR SIG INGEN DEN ANSTRÄNGNINGEN OCH DÅ KAN DET LIKA GÄRNA VARA! 
ORKAR INTE MER! JUST A WASTE OF ENERGY! 


Här skulle videon "I´ve got a pocket full of sunshine" med Natasha Beddingsfield vara, men den är borttagen. Synd!

      

Leyla K  "Ca plan pour moi"                                                                                    

THOMAS...

Woodruff...med sina ovanliga dubbelansikten. De tål att ses...


   

http://www.ppowgallery.com/artists/ThomasWoodruff/index2.html

VOODOO IS THE THING?

Inget stopp för voodoo-docka
Av TT

PARIS. Har den svarta magin redan börjat verka? Fransk domstol avvisar i alla fall president Sarkozys krav på att en voodoo-docka med hans ansikte dras ur handeln.
Den franske presidenten är känd för sin nolltolerans. När en humoristisk biografi över honom själv började säljas för tre veckor sedan i kombination med 12 nålar och en voodoo-docka med presidentens ansikte, dekorerad med välkända Sarkozy-citat, krävde presidenten att voodoo-paketet skulle dras ur handeln.
På onsdagen meddelade domstolen sitt beslut. Dockan håller sig inom yttrandefrihetens ramar och får fortsätta säljas.
Kanske att de många nålsticken redan fått effekt. Sarkozy har varit tämligen otursförföljd den senaste tiden. Helt nyligen lyckades till exempel två personer utnyttja presidentens personliga bankkonto för att öppna mobiltelefonabonnemang. Sarkozys reaktioner har dessutom gett voodoo-dockan oväntad publicitet.
Boken med dockan toppade på onsdagen bästsäljarlistan hos den franska upplagan av internetbokhandeln Amazon. Årets franske Nobelpristagare, Le Clézio, fick nöja sig med en femteplats. 

 

Något för den svenska marknaden? Voodoo-docka på Reinfeldt?
Hehehe...I´ll be the first to buy!