DEXTER-ABSTINENS

Jag blir gaaaaaaalen!!! Inte trodde jag att det var sista avsnittet av Dexter på 6:an förra måndagen, men nu förstår jag att det var precis vad det var! Inte så konstigt att jag är alldeles frustrerad just nu. Har suttit och sett på trailers av den kommande säsong 5 som började rulla i USA igår den 26 september...

Ja, då vet man hur länge det dröjer innan jag får se den...*suck* Sist väntade jag ett år på säsong 4...och DET var en lååång väntan. Hur ska jag stå ut?? Någon förslag? ps! sidan kommer att uppdateras med mer matnyttigt...håll utkik!    

YOGA NIDRA


Läs: OBS! Använd inte detta band under bilkörning... kan se det framför mig...


Det står så här på fodralet: SWAMI JANAKANANDA - Upplev Yoga Nidra - Vägledd djupavspänning med psykisk musik och ljud från moder jord. 1983 - 1984. Det står också: Extra lång speltid - men det står inte hur lång..haha!

Musik av Roop Verma - som har den bästa tänkbara bakgrund för detta uppdrag. Han har studerat för stora lärare som Swami Shyam, där han lärde känna den esoteriska Nada Yoga musiken hos Ustad Ali Akbar Khan, som blev hans huvudsakliga musiklärare, och slutligen för Pandit Ravi Shankar, av vilken han lärde sig att till fullo behärska sitaren. Han representerar därför inte endast indisk musik som konsertmusiker i Väst, utan är en enastående representant för den speciella Nada Yoga musiken. Han lever och verkar i USA, i Ananda Ashram, Monroe, New York.

HEALING TAO - FUSION OF FIVE ELEMENTSJag kom på att bland mina gamla kassettband har jag några band med yoga och healing på. Efter en stunds letande hittade jag 3 st kassettband och jag blev ganska förvånad över vad jag hade på dem. Fantastiskt! Jag har inte ens lyssnat på dem tidigare! Synd att de är på kassett... Jag har som tur är kvar en liten bandspelare/radio där det finns en kassett-del i - perfekt! Detta band är om Healing Tao guidad av Master Mantak Chia.