KOMPRIMERAR SISTA VECKAN I FEBRUARI


Snön kom tillbaka till Skåne och Malmö förra veckan till min och många andras stora besvikelse. Usch!Vackra pärlhyacinter från vår praktikant Sara som slutade hos oss efter sina tre veckors praktik. Kram.


Min fina son Johannes får också vara med på en hörna för han är ju min älskade son.Fick massage av den här damen i torsdags... Det var grymt vad hon plågade mig... sadistiska anlag? Hm...

YOGAÖVNING MOT TINNUTUS?

Ska detta verkligen kunna lindra eller ta bort Tinnitus? Vad tror ni? Övningarna kändes lite konstiga må jag säga, men man får kanske testa själv först och se om det hjälper.

SISTA DAGEN I FEBRUARI

Rörig morgon. Smått kaos innan jag kom iväg till jobbet. Hade ju alldeles glömt bort att det var tid att betala räkningar så det fick jag prioritera imorse när jag gick upp. Det tog betydligt längre tid än vad jag trodde. Suck.
Kursen hade avlöpt väl i helgen på jobbet - den skulle man ha gått. Men den kostade en hel förmögenhet. Det var en kurs i ESP och kostade 3.500 kr. Det ni! Idag fick vi vår nya praktikant Malin. Välkommen till oss.

Hade även glömt att vaktmästaren skulle göra ett besök hos mig på lunchen och montera upp en GIVARE så de kan kolla min innetemperatur dygnet runt om de så vill. Det var till att skynda sig hem och plocka fram dammsugaren och förbereda lite. Han satte dammsugarröret till borren när han borrade hål i betongväggen i vardagsrummet, smart. Han har kanske lärt sig att det lönar att städa upp efter sig som hantverkare? Tack. Han försökte även fixa så jag fick den nya kanal 11, men jag fick ingen åtkomst till den konstigt nog. Skulle ringa tv-leverantören, men glömde det så fort jag kom tillbaks till jobbet igen.

Nudlar till lunch blev det, men det gick det med. Vad mer? Jo, imorgon har vi bjudit in en föreläsare som ska prata om pulserande magnet-terapi. Spännande! Det är helt nytt på marknaden och finns på sjukhus i Tyskland redan.
Har bjudit in min sons sjukgymnast då jag tror att detta kan hon få nytta av i sitt arbete på Ortopeden. Intresserad? Hör då av dig till mig...det är bara att skriva ett inlägg här så hör jag av mig! 

Tack 
1