TOLKNING AV OHO-KORT

Här kommer en massa OHO-kort som min lillasyrra och jag satt och drog runt omkring mars månad tidigare i år. Det var väldigt kusliga och obehagliga kort, men som sagt, mycket mycket av detta stämmer in som bara den... Det gäller bara att tolka dem på rätt sätt. Dessa kort kan vara varningsklockor, eller göra att man får ett bryskt uppvaknande eller att de avslöjar något som man bär omkring på inom sig som inte kommer ut...men korten avslöjar dig totalt. Korten nedan är mina...jag ångrar så att jag inte tog foto på syrrans upplägg också, för de var verkligen något att hänga i julgranen... Jag tror faktiskt att hon blev ganska omskakad av vad korten avslöjade... Nu har det snart gått ett år sedan jag gjorde detta så jag kan ju våga mig på en avstämning här och nu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tolkningen kommer jag att göra efterhand som jag hinner. Det är mycket som skall skrivas här :) 
(Ursäkta den dåliga bildkvalitén)
 
OHO - OHO-kort - kortlekar - lillasyster Gunilla - tolkning

DESIGNAD ANSLAGSTAVLA I PLEXIGLAS

Intresserad? Transparent röd rund plexiglasskiva i form av anslagstavla kobinerad lampskärm (det är 3 små hål i den för upphängning) med vita gummiband som håller fast julkort, foton, komihåg-lappar och annat kul. Mycket snygg. Minns ej namnet på designern. Den är köpt i en design-butik i Malmö där många konstnärer och designers är representerade.Julklapp?
 
Jag säljer den för 150 kr så är du intresserad  - hör bara av dig så fixar vi det. Den finns i Malmö. Skickar den helst inte med post.
Malmö - anslagstavla - billigt - design - fynd - hämtas - julklapp - plexiglas - rött plexiglas - smart design - säljes

6-ARMAD HANDGJORD LJUSKRONA I SVART SMIDE TILL SALU

Intresserad? Hör av dig. Lite rostfläckar här och där, men det går att putsa bort med metallborste. Den finns att hämta i Malmö.
6-armad ljuskrona - Malmö - billigt - lite rost - svart smide - till salu