ZLATAN ÄR KUNGSå här har ni aldrig sett Zlatan - eller hur? Visst är han läcker? Och har man lite fantasi så ser det ut som om han inte har en endaste tråd på kroppen... Bilden är tagen av Sandra Lang den 1 juli i år i småbåtshamnen där hon stötte ihop med fotbollskungen själv...vilket möte!!! Jodå, jag fick låna bilden av henne så våga inte knycka den nu.
3

UMAS ANMÄLS FÖR 14-ÅRINGS DÖD

En 14-årig pojke besökte akuten med svåra smärtor i bröstet. Men skickades hem med starka värktabletter och utan diagnos. Tre dagar senare avled pojken.MALMÖ.
I ett brev till HSAN, Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd, berättar mamman att pojken den 5 april vaknade med starka smärtor på vänster sida av sin rygg. Han hade svårt att gå och sitta upp på grund av smärtorna. Ambulans tillkallades och 14-åringen kördes till Umas akutavdelning. Efter sju timmar kom han hem. Utan att något fel hade hittats men med tre starka värktabletter med sig.

Dagen efter, den 6 april, mådde 14-åringen ännu sämre. Han hade svårt att prata och andas. Pojken ville inte äta. Ambulans tillkallades ännu en gång. Man tog pojkens blodtryck och temperatur. Han hade 40 graders feber, men fick bli kvar hemma när ambulansen körde tillbaka till sjukhuset.

Ytterligare en dag senare, alltså den 7 april, kunde pojken inte röra sig. Andningen var ännu sämre. Pojkens mamma ringde efter ambulans en tredje gång och denna gång tog de med 14-åringen till Universitetssjukhuset i Malmö.
Pojkens hjärta stannade den 8 april och han avled.

Mamman har anmält Universitetssjukhuset i Malmö till Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd.

- Martin Brusewitz Sydsvenskan

1

KONSERT + TATUERING = SANT

 
Ikväll kl. 21.00 i Malmö : Konsert + tatuering = sant!  Gå på konsert och få en tatuering.
Origin Blood OB och Trauma Machine spelar live medan Bläck och Blod tatuerar på plats.
Allt sker på Bodoni
 och åldersgränsen är 18 år.

Lite markabelt, inte sant? Tatuerad under en rockkonsert. USA-inspirerat? Undrar vad det
kostar att tatuera sig ikväll? Ska du dit? Hör av dig.