1:a ADVENT

Jag har haft en väldigt mysig dag idag...jag vill bara ha mer...och mer tid.
 
Nu kommer snart mörkret krypande igen och en ny arbetsvecka börjar... har inte fått sova ut direkt i helgen...vill vara utvilad imorgon. Jag får väl fixa middagen nu och sedan krypa ner i soffan och njuta av Dexter och somna gott. Det är kallt och dimmigt ute, inne är det varmt och skönt. Jag tror jag stannar inomhus trots allt. Jag tänkte sticka iväg och inhandla ett par fina Nike-gympaskor (kan inte gå i något annat p.g.a min bandagerade fot), men jag får hoppas att de har kvar dem imorgon.  Nu är jag såååå trött och hungrig.

BEGRAVNING

                          
                                                    Farväl Ylva 

Ja, idag är det begravning för en kollega som hastigt gick bort. Mycket tragiskt!


Igår var både jag och min dotter hos doktorn...jag med min lilla fot (för ny omläggning och tejpning) Det gjorde grymt ont senare under dagen för han tejpade lite hårdare denna gång och dessutom för att jag var iväg med min dotter för sin astma-kontroll med prover etc. Doktorn fick något lyriskt i blicken när han såg henne igår, han tycker hon är så fullkomligt vacker med perfekta mått och utseende. Vi pratade även om vikt och annat, då hon gått ner 4 kg sen i somras. Men mycket av det beror på att hon slutat tävlings-simma, vilket är mycket trist faktiskt. Hennes muskler har försvunnit och nu är hon en smal lång ung dam. Men det är lika mycket att älska =0)

Inatt har jag känt av mitt hjärta, vilket inte var speciellt roligt. Det var en stressig dag igår med mycket uppdrag som förmodligen påverkat mig. Jag gick upp inatt och letade fram pulsmätaren (den jag köpte för två år sen och är oanvänd) men tror ni att batteriet fungerade? Nope! Jag får nog ta och varva ner ett tag och tänka på mitt lilla hjärta mer. Nu har jag lite bråttom...

DET BORDE VARA LAG PÅ ATT FÅ MASSAGE


De senaste gästerna ombord på Raja Laut krävde att ha en massör ombord för dem och personalen.
Vilket drömställe! Kan det bli bättre? Ja, tydligen kan det just det...vänta ska ni få se!