SISTA GÅNGEN MED LÅNEMASKIN

Strax före jul gick min Nespresso-maskin sönder - IGEN!!! Den knycklade ihop alla kapslar som jag stoppa in och ut kom inget kaffe alls... Inte NU IGEN!! Det här var den andra gången som det hände.Jag hade dessutom inköpt en massa goda Nespresso-kapslar som skulle räcka över både jul, nyår och Trettondagshelgen.
Men icke sa Nicke!!
 
 
Nu är det ju så att Nespresso har en väldigt god serviceanda och skickar därför alltid en lånemaskin medan din egen far iväg på lagning - helt fantastiskt! Man kan ju ingenting annat än att gilla dem!
 
Nu har vi lärt oss alla att ENDAST använda lungo-kapslar (endast original Nespresso-kapslar) till lungoknappen och inte använda espresso-kapslarna till Lungoknappen - detta gäller ENDAST för alla Nespressos kapselmaskiner som bara har 2 knappar att trycka på i kaffeval.
 
För de större maskinerna som har inbyggd mjölkskummare, typ Nespresso +Lattissima som har hela fyra knappar av valmöjliheter, kan man använda olika kapslar till vilken av de fyra knapparna. Jag tycker mig ha LUSLÄST instruktionerna för min maskin, men inte någonstans står denna information att uppbringa. 
 
 
Nespresso - kapselmaskiner - lånemaskin

MERMAIDS EXIST - SJÖJUNGFRUR EXISTERAR

En fantastisk målning av en frodig sjöjungfru målad av konstnären Gubarev Rusalka. I like this very much!
Evidence!!
Gubarev Rusalka - anatomi - existerar - fena - kvinna - kvinnofigur - mermaids - målning - sjöjungfru - skelett - skolplansch

PÅ BESÖK PÅ GUSTUS GALLERI I MALMÖ

 
Om ni befinner er i Malmö så MÅSTE ni göra ett besök på Gustus Butik & Galleri på Hedmanska Gården
på Lilla Torg. Vilka kreativa underbara konstnärer som ställer ut sina alster av skilda slag där...det är
VÄL VÄRT ett konstbesök där. Man får mycket inspiration där kan jag lova. Jag har varit där två gånger sen i julas.
 
Jag går hellre och ser på konst i detta galleri än går och ser på dyra, intetsägande prylar som ställs ut några meter därifrån i samma byggnad, nämligen på Form & Design. Där kan man köpa en pappersfjäril för 3.000 kr om man har råd. Det är verkligenen överdrift i att uppskatta sitt eget skapandes värde.
 
Jag tycker att konst ska vara överkomligt för alla...men för den skull inte behöva skänka iväg sina konstverk allt för billigt.Utan konsten och det kreativa har Världen ingen framtid.
Gustus Galleri - Hedmaska Gården - Lilla Torg - Malmö - galleri - inspiration - konstverk - pappersfjäril - utställning