LEE PÅ PHI PHI ISLAND

Äntligen har hon haft tid att skriva av sig lite och det var skönt att få reda på lite som har hänt under veckan.
De har en stor fransk familj ombord som firar en re-union och min lilla gumma jobbar och sliter ombord.
De snorklade vid Phi Phi Islands i det underbara vattnet där...hon skriver att det är det vackraste stället hon varit på någonsin och då har hon faktiskt varit runt Jorden på en massa fina ställen.
En trött, men lycklig och söt Lee ombord på The Raja Laut

IKEA SVÅGERTORP INVIGT


Levande musik & sång...otacksamt för honom att sitta där och spela när han inte får några applåder.
Vi gav honom rejält innan vi gick.

Jag höjde inte på ögonbrynen på nya Ikea - det såg likadant ut som det gamla möbelvaruhuset.
Marie och jag gästade butiken i veckan och möttes i entren av Ikeapersonal som sjöng och spelade för oss.
Lite kul var det allt. Vi hade som vanligt mycket att snacka om medan vi spanade in alla möbler. När vi skulle gå ner en våning såg vi den stora hissen öppna sina dörrar och vad möttes vi av där om inte ett helt band som stod där och spelade och sjöng. Det var faktiskt riktigt komiskt. Som en dålig reklam på tv. Eller rolig förresten. Där klämde folk sig in i hissen och blev rosig om kinderna när vi stod där och skrattade för fullt. De kunde inte själv hålla sig för skratt.

Mitt stora inköp blev:
Vilket mega-inköp!!!  En styck vit mus.  Kostnad: 9 kr.
(ja, visst ja, jag köpte ett ljusfat i metall med) 40 riksdaler. 

PONTUS SNIBB


Blueskillen Pontus har hittat sitt rätta jag tror jag...i hårdrocken. Jag började lyssna på honom för många år sedan då han spelade i Mescaleros & ett annat Malmöband som nästan enbart lirade blues, rock och swing typ. Det var min trummis-vän Micke som fick upp mina ögon för honom..han formligen dyrkade Pontus då han är en excellent trummis/gitarrist/sångare. (Pontus alltså) Jag har träffat honom en gång när vi var ute en gång..skakat tass alltså.
Han har en enormt härlig röst och han har ett speciellt sound...jag tycker han har en väldigt speciell röst...jag har aldrig hört någon som ens liknar honom på rösten och så ska det vara. Micke och jag har varit på otaligt många spelningar med dem under åren både när de hette Mescaleros och senare Snibb, men dock inte de senaste åren.
Han startade hårdrocksbandet BONAFIDE där Sticky från Wilmer X numera är trummis. Pontus lirar gitarr och sjunger. Skiljt sig har han också =0) 

foto: från deras blogg