GRATTIS LOREEN!!! LONG LIVE EUPHORIA!!

Jag tröttnar aldrig på denna låt, den är kolossalt vacker! Den har ett djup som nog alla i hela Europa har förstått vid det här laget, för hon kammade hem storvinsten igårkväll, lördag vid Eurovision Song Contest i Baku, Azebadjan - hon vann överlägset med "Euphoria" - denna underbara låt, down-to-earth, med sin enkelthet och sin enorma KRAFT!! Detta är en enormt kraftfull sång som har djupare betydelse, inte bara kärlek till en enda människa utan för Europa och hela mänskligheten - lyssna mer på texten så förstår du. Den kan också symbolisera Jordens undergång och fortsättning... Fantastisk!!!  Här framför Loreen den aukustiskt i en kyrka under Earth Hour tidigare i år...jag ryser av välbehag ;) 

I LOVE YOU LOREEN!!!



När jag hittade detta klipp med Loreen så såg jag även ett klipp från när Loreen vann finalen i uttagningen till Melodifestivalen - en intervju med Danny precis efter att han förlorat mot Loreen - Danny som jag gillat så mycket föll ner många pinnar på min "gilla"- stege efter denna intervju. Jag fick ett argt inlägg av en tjej som heter Frida nedan efter att jag lagt ut intervjun med Danny. Hoppsan, hoppsan...det var känsligt det där.

Ibland är det svårt att ta nederlag när man är så fokuserad på att vinna som han var här. Jag hoppas han inser idag, dagen efter att Loreens låt "Euphoria" vann hela Europas röster - att hon var den stora vinnaren! Det sa jag redan från första gången jag hörde den! Så ni som har sett intervjun: Danny! Eat your heart out!


Jag är en ödmjuk människa så jag är så snäll att jag tar bort videointervjun med Danny - allt för att inte reta upp fler. Det är ju trots allt Loreen detta inlägg handlar om och hennes GRAND SLAM i Eurovision Song Contest 2012. Inga negativa vibbar här inte!!   

41 av 42 länder röstade på henne - alla länder UTOM ITALIEN!!! Inte ett enda poäng gav de Sverige!! Fy skäms! 

De som gav henne tolvpoängarna kom från Österrike, Belgien, Frankrike, Storbritannien, Slovakien, Nederländerna, Island, Norge, Estland, Danmark, Lettland, Spanien, Finland, Tyskland, Ryssland, Ungern, Israel och Irland.

Senast Sverige tog hem schlager-EM var 1999 när Charlotte Perrelli vann. Tidigare vinnare var Carola Häggkvist 1991, Herreys 1984 och Abba 1974.

5
Frida

Men lägg av jävla idiot!!! Såklart inser han att ingen kunde vinna över Loreen. Han har lyckönskat henne och nu hyllat henne, grattat henne till förbannelse för faaan! Varför just denna intervjun förresten? Han har gjor en jävla massa andra CHARMIGA intervjuer för helvete! Alla vet nu att Loreen är världens bästa sångerska och kommer att bli 1000 ggr mer berömd än Madonna! Nöjd? Efersom han själv är så jäääävla förbannat kass så kommer han att ta ett jobb som gatsopare imorrn. Nöjd?

Bitte

Frida! Du verkar väldigt upprörd!? Är du en av de där tonårshopporna som försvarar Danny no matter what? Men vet du vad? Du behöver inte bli så upprörd. Jag lade ut den för att han är så sjukt fokuserad på sig själv och inte kan acceptera att någon är bättre än honom. Hans pop-karriär är över om han inte ändrar stil. Jag älskar Danny själv, men han har blivit väldigt förändrad och ego - man kan önska andra att det ska gå väl med dem och inte bara tänka på sig själv. Empati är ett fint ord. Det är väl bara att spotta i nävarna och ta nya tag och komma igen nästa år?



Jag ska vara så himla snäll och ta bort intervjun med Danny...Loreen förtjänar hela detta inlägg för sig själv <3



Ha en U N D E R B A R dag Frida <3

Bitte

En sak till: Ps! Jag är ingen jävla idiot!!

Kan man inte uttrycka sig bättre än så i ett inlägg så är det lätt att förstå vem som är idiot i detta fall. Sorgligt, men sant!

Mamma Mia

Det skulle va djupt tragiskt om hela hans karriär skulle va slut p.g.a ett enda uttalande (som gjordes i hettans besvikelse) i en 3 månader gammal intervju! Överdriver du inte en aning nu? Du kan knappast ha gillat honom det minsta om du drar ner honom så totalt som du gör nu p.g.a detta. Faktum är att ingen annan har hyllat Loreen så mycket som just Danny och han har även bett om ursäkt för det där uttalandet. Inget tycks hjälpa, Danny-hatarna drar upp den här skiten gång på gång och du gör ju precis likadant, du är ju inte ett dugg bättre. Antar att du är en av dem som varit inne och förpestat hans FB också med taskiga kommentarer. Lustigt att du tog upp ett klipp från Earth Hour. Jag var där och såg både han och Loreen. Hon är grym och helt klart värd vinsten i ESC och det tycker Danny också, läs hans inlägg i hans FB. Men det jag njöt mest av där på Earth Hour var när han sjöng den här:



http://www.youtube.com/watch?v=j_H01-jYlG8



Helt makalöst bra, tror du verkligen att en artists karriär är över när man sjunger så här???? I mitt tycke så överträffade han Loreen här.

Bitte

Nej, Mamma Mia...jag tillhör inte dem!Jag läste först om detta som hänt på Facebook nu imorse i tidningen och blev självklart grymt ledsen över detta. Jodå, Danny är min favvo i EMD - fråga min dotter...vi har samma idol ;) Jag överreagerade nog innan (men har tagit bort vad jag skrev och tagit bort klippet) det är bara en stillbild.



Kanske blev jag så besviken över hans uttalande DÅ - det är inte den Danny som vi har följt genom åren och karriären. Det var inte min mening att trampa något på tårna, allra helst inte Danny.

Men han bör tänka innan han uttalar sig för sånt han säger plumpt kan komma surt efter, precis vad det gjort i detta fallet. Han får nog akta sig för att lägga sig till med divalater, sånt slutar aldrig bra och då får han folk som ogillar honom.



Men det där med Facebook är ju helt sjukt, jag hade inte en aning att han hade Danny-hatare, helt sjukt! Det måste vara killar som är avundsjuka på att han är så snygg och bra! Precis som med Justin Bieber...jag kan inte FÖRSTÅ att någon som inte känner honom kan HATA honom, helt sjukt! Antingen tycker man om honom eller så inte, man går inte och hatar honom.



Det handlar bara om ren och skär avundsjuka...den är alltid inblandad när det gäller framgång. Han har kämpat sig fram till det han har idag, han är en saga som blev sann.Han är utsatt för smutskastning precis hela tiden, rykten sprids på nätet om det ena än det andra...jag tycker riktigt synd om honom!Tänk att ALDRIG få vara för sig själv ute på stan etc. Ja, ungefär som med Michael Jackson...samma fenomen! Jag tar bort stillbilden med, så blir du väl glad? Peace!!