NU ÄR JAG ETT ÅR ÄLDRE - IGEN!!

Puh! Kan man inte dra tiden tillbaka 10 år ungefär? Oj, vad jag hade ändrat på en massa då!

Jag blev ju sjuk på min födelsedag, ganska så illa dessutom, så den fick ställas in och tre veckor senare bjöd jag hem mina två systrar på tårta o kakor. Jag fick en fin blomma av mina storasyster Eva, s.k. minirosor.
Och av min söta lillasyster (som fyllde den hedersvärda åldern 50 för några dagar sedan) fick jag ett kort med biljett till Cirkus Cirkör på Hipp (ska gå med henne) i maj när de kommer hit. Då blir det tredje gången gillt för min del eller är det fjärde gången? Jag formligen ÄLSKAR dem...och musiken. Första gången såg jag dem i Lund - hel fantastisk uppsättning - och vilken musik och sång! Det var en "out-of-body-and-mind"-experiance!! Totally! Har ni aldrig sett dem så köp biljetter...det är en show/föreställning i hästväg!! 
 
Ni kommer INTE att ångra er, det kan jag lova!  Jag läääääääängtar dit!!!
 
 
Minirosorna från storasyster Eva :)
 
 
 
Cirkus Cirkör - blomma - fira - födelsedag - föreställning - längtar - presenter - sjukdomen
1
Krister Grafström

Jag har ingen egen blogg men läser gärna även andras utöver din. Jag reagerade starkt positivt på sidan om Peter Casperssons bortgång som jag inte sett förrän i dag. Mycket vackert utfört i både bilder och text. Verkligen mystiskt att han dog på detta sätt. Jag var intresserad av honom för jag har haft lyckan att se två riktigt stora UFOn ovanför mig på natten med en klarblå himmel. De gled sakta som två fullmånar med mörkgult sken och ljudlöst. Vi är alltså bevakade än i dag efter så många tusen år. De är naturligtvis fredliga men varför tillåter de allt elände med bl.a. alla dessa religionskrig och fattigdom som råder. Verkligen mystiskt. Raelrörelsen är intressant men själv har jag kontakt med flera döda anhöriga så att välja kloning också behöver jag tid för att bedna. Jag tror nämligen på reinkarnetionen och ett allvetande tycks också finnas för mig har en medial kvinna "klätt av mig fullständigt" om sådant som hon omöjligt kan veta vare sig själv eller genom någon annan. Fortsätt blogga och lycka till. Själv fortsätter jag forska på mitt eget sätt.

Svar: Tack för ett intressant inlägg. Ja, Peters bortgång kom som en total chock för mig med och jag tog det väldigt hårt. Jag önskar att jag hade våra konversationer sparade, allt som vi diskuterade. Har du inte fått kontakt med honom nu när du talar med de på andra sidan? Försök isåfall! Även jag har sett UFO´n ett par ggr vid spridda tillfällen i mitt liv. Raelrörelsen känner jag inte till, jag får nog googla. Du får gärna skriva fler gånger när andan faller på, det var intressant att läsa. Lycka till med din forskning... Vänliga hälsningar Bitte
bitte.webblogg.se