FÖRSTA DAGEN I JULI SOMMAREN 2013

 
Då var det Juli månad nu...men vart tog sommaren vägen? Jag sitter inomhus och fryser. Jag får ha strumpor på fossingarna och en lättare kofta på kvällarna. Ska det vara så här länge till? Jag vaknade av att någon höll på med en slipmaskin, om och om igen... Ville fortsätta drömma, men det gick inte. När jag tittade på klockan var hon 09.09. Då hade jag legat vaken i minst 20 minuter. Något sade mig att jag ska byta ut bokhyllorna i barnens rum. Hm..! Ja, varför inte? Varför har jag inte tänkt på det tidigare?
 
Jag har försökt få min dotters bokhylla sålt, utan framgång i snart ETT ÅR's tid nu, resten av hennes möbler i flickrummet är för länge sedan borta. Allt gick i bok och grön färg. Inte någon grön färg som störde, utan det var en harmonisk grön skön färg som smälte in. Hon hade sängbord, skrivbord, hurts, dubbel cd/dvd-hylla i samma serie. Nu är det dock bara själva den stora bokhyllan kvar och ingen vill köpa den. Den är JÄTTE-FIN. Ser ut att vara spiltter ny och är superfräsch. Inte ett märke eller repa på den. Och det är skillnad på min sons vita stora Billy-bokhylla. Den är väl närmast antikvit nu, repig och full med klistermärken. Den har stått och samlat damm i många år nu, den ska antingen säljas på loppis för några tior eller åka direkt i en container.
 
För att ha någonstans att förvara hans böcker och saker som nu står i hans bokhylla så tänkte jag sätta in Saras bokhylla i hans rum så länge så ser det bättre ut iallafall och så blir vi av med bokhyllan i hennes rum. Hon ska bara ha vitt och svagt rosa/beigt i sitt nya rum. Köper lite nya saker då och då så än är det inte klart. Det skulle vara kul om jag blev av med alla mina loppis-grejor den här sommaren - för gott!!! Rensar praktiskt taget hela tiden, hittar nya saker i skåpen som jag inte längre använder och inte kommer till nytta alls. Mycket trist! Det bara blir stillastående energi som inte glädjer någon. Bättre att då sälja dem vidare till någon annan som uppskattar sakerna mer och får nytta av dem på annat sätt anser jag.
 
Att slänga sakerna i soporna gör ingen glad, allra helst inte vårt stora sopberg som bara växer och växer. Marknaden blir visst aldrig mättad...man ska bara köpa nytt, nytt, nytt hela tiden...det tar aldrig slut...man bara samlar på sig mer och mer skit för dyrbara pengar som man kunde lagt på annat roligare - t.ex på att resa och upptäcka nya platser i Världen. Det skulle jag verkligen vilja... Även om jag älskar mitt land Sverige så är jag så trött på det just nu... Ja, trött på hela vårt sätt att leva...
 
Och nej, Anders...jag har inte börjat mitt nya liv än...det tar nog tid att göra en förändring i mitt nuvarande liv.
Jag försöker göra en liten förändring varje dag i mitt liv, om än så liten. Vill ha in KÄRLEK i mitt liv - vill LEVA och få känna KÄRLEKEN igen. Vill inte leva ENSAM i resten av mitt liv - det är så tomt och innehållslöst - jag har ingen att dela min glädje med, ingen att dela mitt vardagliga liv med och det är så sorgligt.
 
~ LOVE IS ALL WE NEED ~    (och har vi inte kärlek då är vi den fattigaste av alla...)
Ikea - bokhylla - feng shui - flickrum - juli - kallt - kärlek - regn - rensa i röran - sommar