ETT TEST VISAR HUR LÄNGE DU LEVER

Nu har det då kommit - provet som visar hur lång din livslängd är, vilka sjukdomar du kommer att utveckla och det har än så länge varit en science fiction-utopi, men nu är det slut med det roliga. Nu kan forskarna med ett enkelt blodprov bevisa när du ska dö. Mycket kusligt! Det vill man ju inte ha reda på...eller? 

Det är en stor etisk fråga för företag vill då testa sina anställda och försäkringsbolag i första hand. De vill inte teckna livförsäkringar på personer som riskerar att bli sjuka i vissa sjukdomar och att dö i förtid. Det förlorar de på. Jävla försäkringsbolag! De skor sig på oss människor, men när det väl gäller och man behöver och har rätt till de pengar man surt har gått och betalt i årtionder så vägrar de att släppa till en ynka krona. Ska det va´så? Nej!

Ja, vad som händer längre fram i vårt liv får framtiden utvisa. Passa på och lev TILL FULLO tills dess.

Tänk på att du ingenting kan ta med dig när du dör...bara det du har i skallen. Vårda den väl och vårda ditt liv och dina minnen väl. Älska så mycket det bara någonsin går under tiden, det mår man bäst av. Älska, älska, älska.

Klippet finns inte längre att se på Sydsvenskan -

blodprov - dö i förtid - etik - livslängd - sjukdomar - testa sig - utopi