ZLATAN ÄR KUNGSå här har ni aldrig sett Zlatan - eller hur? Visst är han läcker? Och har man lite fantasi så ser det ut som om han inte har en endaste tråd på kroppen... Bilden är tagen av Sandra Lang den 1 juli i år i småbåtshamnen där hon stötte ihop med fotbollskungen själv...vilket möte!!! Jodå, jag fick låna bilden av henne så våga inte knycka den nu.
3
Anonym

SV; ToS bältet är 110 cm lång och det vita läderskärpet är slitet men inte trasigt och själva metallspännet med texten "Tiger of Sweden" är i gott skick (därav det superbilliga priset också!). :) Är det ngt du undrar över är det bara att fråga, tror att porto max kan kosta 50 kr. Mvh

Anonym

(ps - tänkte bara tipsa dig om en herr Lyle & scott pikè i stl S jag säljer oxå - nyskick o superbra pris bara 150 kr fast nypris förra sommaren var 599 kr!) , http://volimtedebeljko.blogg.se/2009/july/saljes-lyle-scott-pike-stl-s.htmlLäste lite i din blogg o det verkar som att du har en pojke? Kanske passar honom och passar definitivt bra till bältet :)

sandra Lang

Hahaha, jo fantasi e lätt att ha:-) men som sagt, inte alltid man ser han så avslappnad. Vansinnigt trevlig va han med! Kram på dig!!!